Apzināts tērpu duelis: Elizabete Olsena pret Obriju Plazu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 27. jūlijā, Losandželosā norisinājās filmas «Ingrid Goes West» filmas pirmizrādi, kuru apmeklēja arī kinolentes lomu atveidotājas - Elizabete Olsena (Elizabeth) un Obrija Plaza (Aubrey Plaza). Abas dāmas pasākumā ieradās pilnīgi vienādos tērpus.

Lai arī parasti vienādu tērpu misēklis vienā un tajā pašā pasākumā slavenībām rodas nejauši, izskatās, ka Elizabete Olsena un Obrija Plaza tomēr bija sarunājušas ģērbties vienādi.

Abas dāmas bija tērpušās vienādās melnas krāsas kleitās ar metālisku rakstu. Slaveno Olsenu dvīņu jaunākā māsas ornamenti bija sudraba krāsā, savukārt Plazas - zelta krāsā.

Dāmas pasākumā bija ieradušās pat vienādās kurpēs, kā arī dāmām bija līdzīgi ieveidots matu sakārtojums. Piedāvājam fotogalerijā aplūkot, kurai no sievietēm mazā melnā kleitiņa izskatījās labāk - Olsenai vai Plazai?

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu