Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11129796t1h9d17.jpg)
Nepieciešams:
- 2 tējkarotes sviesta
- 1/2 sīpola
- 1/2 zaļās paprikas
- 200 grami šķiņķa
- 8 olas
- 50 mililitri piena
- 100 grami sarīvēta Čedaras siera
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem. Ietauko cepamo trauku.
Uz vidēji lielas uguns pannā izkausē sviestu. Apcep sagrieztu sīpolu un papriku. Ber klāt gabaliņos sagrieztu šķiņķi un pacep vēl piecas minūtes.
Lielā bļodā sajauc kopā olas un pienu. Iemaisa Čedaras sieru un šķiņķi ar dārzeņiem. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Omletes masu lej cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī līdz omlete kļuvusi brūna un pufīga.
Pasniedz siltu.