Nedēļas horoskops: 31. jūlijs - 6. augusts (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nedēļas horoskops

Auns: Uzmanīgi apdomājies pirms pieņem jaunu lēmumu, solījumus dod tikai tad, ja esi pārliecināts, ka spēsi tos pildīt, lai neviens nevarētu pārmest pretējo. Cietīsi finansiālus zaudējumus, ja nekonsultēsies pie attiecīgiem speciālistiem. Neatsaki draugam vai radiniekam tikt skaidrībā ar viņu piemeklējušo problēmu. Nedēļas nogalē lielāko daļu darīšanu nokārtosi ar telefona palīdzību, nekur neejot. Pievērs uzmanību veselībai.

Vērsis: Racionāli izmanto darba sparu, dzīvesprieku, neiznieko enerģiju, domājot tikai par atzinības sasniegšanu. Var ciest tava reputācija, jo kāds konkurents to mēģinās nomelnot. Esi mierīgs un cīņā ar nelabvēļiem pielieto tikai godīgus līdzekļus, jo savādāk tik tiešām cietīsi sakāvi. Nav īstais brīdis profesijas maiņai. Iegūsi jaunu paziņu, ar kuru vēlāk iespējams var izveidoties romantiskas attiecības.

Dvīņi: Nedēļas sākumā aktīvi strādāsi, tomēr nekur tālu uz priekšu netiksi. Lai apzinātos, kur ir kļūda, uz brīdi jāapstājas un mierīgi jāpadomā. Radini sevi pie kārtības, centies iesāktos darbus novest līdz galam, nepielietojot neatļautas metodes. Naudas lietas būs vislabākajā kārtībā, pat aizdevumu vari ņemt. Kādam priekšniecība negaidīti izteiks atzinību. Redzēšanās ar draugu sagādās patīkamus mirkļus abiem.

Vēzis: Darbi neies uz priekšu kā vēlies, tāpēc zaudēsi optimismu un pametīsi iesākto pusratā. Šāds izlēciens priekšniecībai būs kā dadzis acīs, vari pat zaudēt darbu. Tomēr nav ļaunuma bez labuma, jo varbūt gūsi ietekmīgas personas atbalstu un iekārtosies «siltā» vietiņā. Var gadīties, ka arī tev kāds lūgs palīdzību, neatsaki nelaimē nonākušam. Brīvdienās patiks ilgāk pagulēt, pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Atliec lielo iepirkšanos.

Lauva: Visu nedēļu aktīvi strādāsi, gribēsi daudz paveikt. Brīžiem būsi spītīgs kā ēzelis, neatkāpsies no sava viedokļa ne par mata tiesu. Tavi darbabiedri būs apjukuši, nezinās, kā ar tevi sadzīvot, kā sarunāties, tāpēc nav izslēgti konflikti. Kaut arī var tikt ievainots tavs pašlepnums - nestrīdies, nomierinies un pieprasi paskaidrojumu, to nu gan esi pelnījis. Brīvdienās staigāsi apkārt sapņodams, neievērojot lietas, cilvēkus.

Jaunava: Pirmdien, otrdien būsi izklaidīgs, tāpēc neslēdz līgumus, neielaidies finanšu operācijās, citādi pieļausi kļūdas. Cenšoties pabeigt iesāktos darbus, saņemsi pārmetumus no bērniem, ka neesi pietiekoši daudz laika veltījis viņiem. Piektdien tavas cerības, plāni materializēsies. Varbūt tiksi ielūgts uz lielām svinībām. Iespējama romantiska tikšanās, attiecību atsākšana ar sendienu mīlestību.

Svari: Nedēļu kopumā nevarēs nosaukt par veiksmīgu, jo darbā var ieviesties neprecizitātes. Varbūt saņemsi vilinošu piedāvājumu, bet intuīcija jutīs ko nelāgu, tādējādi pasargājot tevi no kļūdas. Tātad, ja nevari pieņemt lēmumu, uzmanīgi ieklausies sirds balsī! Garīgo līdzsvaru atjaunosi ģimenē. Visas problēmas, kuras jārisina, tā vai citādi būs saistītas ar naudu. Iespējams, atdosi senu parādu, bet būs vēl arī citi neparedzēti izdevumi.

Skorpions: Strādāsi daudz, bet, lai ar visu tiktu galā, būs vajadzīga liela neatlaidība, pašuzupurēšanās. Iepērkoties neskatiets uz zemajām cenām, bet gan uz lietošanas termiņiem. Nedēļas nogalē būsi cinisma pilns, aizvainojumu, kas sirdī uzkrājies, mazināsi kārtīgi izsvīstot pirtī vai sporta zālē. Ieklausies ne tikai padomos, bet arī aizrādījumos. Varbūt sestdien būsi spiests kolēģa vietā veikt kādu uzdevumu. Telefona sakari var pārtrūkt visnepiemērotākajā brīdī.

Strēlnieks: Nedēļas sākumā vari pievērsties saimnieciskiem darbiem. Iesi uz kādu tikšanos vēl nezinot, ka sastapsi nākamos sadarbības partnerus. Slāpē ambīciju izpausmes ģimenē, tur nav tām vietas. Apburošs izskats, teicamas runas dāvanas - ideāla problēmu atrisināšanas recepte. Ceturtdien nepārpūlies, atliec ieplānotos treniņus, braucienus, pavadi dienu pēc iespējas mierīgāk. Varbūt pieņemsi lēmumu iestūrēt laulības ostā.

Mežāzis: Būsi tik dedzīgs, ka pārstrādājoties, vari nodarīt kaitējumu veselībai. Ar auto brauc uzmanīgi, jo ceļu policija būs uz vakts. Otrdien neielaidies pārrunās ar priekšniecību. Ģimenes jautājumu risināšanai pievērsies pēc darba, tad nekas nenovirzīs tevi no tēmas. Atjaunosies sena draudzība, iespējams pat uzplauks mīlas jūtas. Radinieks palīdzēs izkulties no naudas grūtībām, pretī paprasot daļu no taviem nākotnes ienākumiem.

Ūdensvīrs: Nedēļas sākumā darba būs tik daudz, ka nāksies lūgt palīdzību kolēģiem. Tomēr nebēdājies, kopumā tev šajā laikā veiksies, īpaši finanšu darījumu kārtošana. Vari uzgavilēt, jo naudas grūtības palikušas pagātnē, dzīve ievirzījusies stabilā gultnē. Nedēļas nogalē bez kautrēšanās vari baudīt sava darba augļus, dodies netālā ceļojumā, atpūties. Tev patiks izcelties draugu vidū, tikai neaizraujies ar alkohola lietošanu.

Zivis: Sirdī iezagsies ilgas pēc maiguma, sapratnes, kas būs virzītājs izlīgumam ar otro pusīti. Nedēļas vidū veiksies tiem, kuri saistīti ar darbu tirdzniecībā vai reklāmas jomā. Svarīgu līgumu slēgšanu gan atliec, nav īstais moments, var rasties kļūmes. Cerēsi, ka brīvdienās kāds strādās tavā vietā, bet rezultātā par laimi sapratīsi, ka dzīvošana uz citu rēķina ir pazemojoša. Var atrasties pazudusi lieta.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu