Foto: Raibā «Summer Sound» festivāla apmeklētāju tērpu mode (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Krists Luhaers

28. un 29. jūlijā Liepājas pludmalē norisinājās ikgadējais mūzikas festivāls «Summer Sound». Kā jau visos festivālos, arī šajā neizpalika apmeklētāji ar interesantiem, raibiem un radošiem tērpiem. Piedāvājam tos aplūkot fotogalerijā!

Festivāla «Summer Sound» apmeklētājiem gan piektdien, gan sestdien paveicās ar patīkamiem laikapstākļiem. Dāmas uz pasākumu devās brīvos tērpos - kleitiņās un šortos, taču vīriešiem nekautrējas kreklu vilkt arī nost.

Viens no populārākajiem aksesuāriem festivālā bija ziedu virtenes ap galvu, kā arī krāsainas virtenes ap kaklu.

Atgādinām, ka festivāla pirmajā dienā uzstājās mūziķis Felix Jaehn, «Skyforger», «Polifauna», «Fakts», «Franco Franco», «Astro`n`out», «Tehnikums», «Klingande», «Cheat Codes» un citi. Savukārt festivāla noslēdzošajā dienā sestdien uz festivāla skatuvēm kāpa tādi mūziķi kā Dons, «Bermudu Divstūris», «Triana Park», «Bandmaster», «Satellites LV», «Sibyl Vane», «Deeper Upper», «My Radiant You», «Pienvedēja Piedzīvojumi», Ivo Fomins un citi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu