«Summer Sound» festivālu apmeklējuši 23 tūkstoši cilvēku (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

28. un 29. jūlijā Liepājā notikušo «Summer Sound» festivālu divu dienu laikā apmeklēja aptuveni 23 000 cilvēku, tādējādi šis kļuvis par pēdējo trīs gadu laikā apmeklētāko Summer Sound festivālu, portālu informē pasākuma organizatori.

«Ir izskanējis vēl viens krāšņs Summer Sound festivāls un esam ļoti gandarīti gan par kuplo apmeklētāju skaitu, gan svētku atmosfēru, ko visi izdzīvojām. Vēlamies teikt lielu paldies festivāla apmeklētājiem – festivālu un tā atmosfēru veido tieši viņi. Paldies visiem par pozitīvo lādiņu divu dienu garumā, par smaidiem un dejām, par patiesas vasaras skaņas radīšanu! Esam gatavi plānot nākamo gadu un sagaidīt jūs vēl kuplākā skaitā», stāsta Summer Sound direktore Linda Zajarska.

Jau vēstīts, ka festivālā uzstājās vairāk kā 40 mākslinieki. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu