Pārdošanā nonācis Šūmahera Mercedes-Benz universālis (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.cts-mobile.de

Populārajā automobiļu tiešsaistes tirdzniecības platformā Mobile.de parādījies Mercedes-Benz universālis, kas reiz piederējis septiņkārtējam Formula 1 čempionam Mihaēlam Šūmaheram.

Auto, par kura autentiskumu liecina visi nepieciešamie dokumenti, pilnā vārdā saucams par Mercedes-Benz E 55 T AMG F1 Michael Schumacher. Tas ir apgādāts ar 5,5 litru V8 motoru, kurš attīsta 354 zirgspēkus. 1998.gada jūlijā reģistrētais auto līdz šim veicis vien 198 tūkstošus kilometru, nav cietis negadījumos.

Sludinājumā minēts, ka automobilim ir automātiskā pārnesumkārba un tas atbilst Euro 4 kaitīgo izmešu normām. Universāļa vidējais patēriņš ir 12,8 litri uz 100/km, pilsētā - 19,4, bet ārpilsētā - 9,2 l/100 km.

Sludinājums

Automobilim ir melnas un baltas ādas salona apdare, visai dāsns aprīkojums, BOSE audio sistēma, bīdāma un paceļama lūka, AMG stila pakete, un par visu to pārdevējs prasa 99 950 eiro.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu