Pašmāju mūzikas fanus pārsteidz ekscentriskā dziedātāja MNTHA (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kolorītā «Eirovīzijas» atlases dalībniece MNTHA jeb īstajā vārdā Marija Mickeviča publiskojusi jaunu dziesmu un mūzikas video ar neparastu nosaukumu - «Putni uz aeroplāniem».

Skaņdarba video versija ir tikpat ekscentriska kā tās nosaukums – tajā redzama pati MNTHA, ezera mala, uguns, puķes un kapi. Piedziedājumā dzirdams vēstījums: «Mēs nezinām, to, ko mēs gribam, un mēs negribam to, kas mums tiek dots. Mēs visi pamazām kļūstam par putniem, kuri lido ar aeroplāniem.»

Kā zināms, dziedātāja šogad konkursā «Superonova» piedalījās kopā ar vairākiem mūziķiem, uzstājoties kā grupa »Crime Sea» ar dziesmu «Escape», bet netika atlasīta tālākai dalībai. 2017. gadā Latviju «Eirovīzijā» pārstāvēja grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line», pirmajā pusfinālā paliekot pēdējā vietā.

MNTHA «Eirovīzijas» atlasē piedalījās arī 2015. gadā ar dziesmu «Nefelibata», taču šajā gadā starptautiskajā konkursā mūsu valsti pārstāvēja Aminata Savadogo, izpildot «Love Injected».

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu