«Amerikāņu pīrāgs» aktrise uz pasākumu ierodas pilnībā caurspīdīgā tērpā (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Tara Rīda (41), kura pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību komēdijās «Amerikāņu pīrāgs», ceturtdien, 27. jūlijā, uz pasākumu ieradās neparastā tērpā, kādu sabiedrībā pazīstamas daiļavas neizvēlas bieži.

Losandželosā uz «Freedom United Foundation» labdarības vakariņām «Art for a Cause» Rīda ieradās austrāļu dizainera Showpo minikleitiņā, kura bija pilnībā caurspīdīga – apakšā aktrise bija pavilkusi stringus, bet krūšugalus aizsegusi ar miesaskrāsas uzlīmēm. Kā aksesuārus viņa bija izvēlējusies dažas rokassprādzes un sudraba krāsas pulksteni.

Kādreiz formīgā aktrise pēc ekstremālā svara zuduma joprojām izskatās neveselīgi tieva. Šī gada jūlijā viņa «E! News» pastāstīja, ka neuzskata, ka viņai ir problēmas ar svaru: «Cilvēki saka, ka es neēdu. Es ēdu visu laiku. Mani sauc par biedējoši tievu. Mani draugi zina, ka es ēdu vairāk par citiem. Es vienkārši esmu tieva meitene.»

Rīda pazīstama arī ar dalību filmās «The Big Lebowski» («Lielais Lebovskis»), «Sharknado» («Haizivju tornado») un «Van Wilder» («Vens Vailders»). 

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu