Hallei Berijai uz sarkanā paklāja paparaci priekšā paveras blūzīte (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rex Features/ Vida Press

Amerikāņu aktrise Halle Berija (50) uz savas jaunākās filmas, trillera «Kidnap», pirmizrādi Losandželosā uz sarkanā paklāja pie kinoteātra «Arclight Hollywood» fotogrāfiem pozēja, tērpusies īsos kamuflāžas raksta svārciņos un blūzē ar regulējama izmēra dekoltē.

Lai gan pasākums tika aizvadīts lielākoties bez problēmām, vakara gaitā paparaci aktrisi iemūžināja visnotaļ neglaimojošā situācijā – gaisīgā blūzīte, pozējot kopā ar kolēģiem, pilnībā atvērās, ļaujot visiem apskatīt mežģīņu miesas krāsas krūšturi.

Berija savā jaunajā filmā attēlo māti, kura pēc kārtības sargu nepietiekami aktīvās rīcības nolemj pati dzīties pakaļ noziedzniekam, kurš nolaupījis viņas dēlu, un ir gatava uz visu, lai viņu atgūtu. Aktrise šajā filmā piedalījusies arī kā producente.

Kā jau ziņots, intervijā ar žurnālu «Teen Vogue» Berija šovasar pastāstīja, ka uzskata – viņas Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanā 2001. gadā iegūtais «Oskars» kategorijā «Labākā aktrise» nenozīmē neko, jo viņa joprojām ir pirmā un vienīgā melnādainā sieviete, kura ieguvusi šo apbalvojumu.

Tāpat viņa ir vīlusies, ka 2015. un 2016. gadā labāko aktieru un otrā plāna aktieru kategorijās netika nominētas minoritātes. «Tas nenozīmēja neko. Es biju domājusi, ka tam ir kāda nozīme, bet es uzskatu, ka tas nenozīmēja neko. [..] Es vēlos pievērsties filmu producēšanai. Es vēlos radīt vairāk iespēju cilvēkiem ar atšķirīgu ādas krāsu,» izteicās Berija.

Kā zināms, viņa «Oskaru» ieguva, pateicoties savam priekšnesumam filmā «Monster's Ball» («Monstru balle»).

Aktrise pasaulē pazīstama arī ar dalību filmās «X-Men» («X-cilvēki»), «Cloud Atlas» («Mākoņu atlants»), «Die Another Day» («Mirsti citu dienu») un «Catwoman» («Kaķsieviete»).

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu