Dienas skaistule: Samanta Tīna (134)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / Apollo

Šīs nedēļas skaistuļu parādi noslēdz 28 gadus vecā latviešu dziedātāja Samanta Poļakova, plašāk pazīstama ar segvārdu Samanta Tīna.

Par Samantu Latvijas sabiedrība uzzināja 2010. gadā, kad viņa uzvarēja televīzijas talantu šovā «O!Kartes akadēmija» un izcīnīja iespēju mācīties mūzikas skolā Londonā.

Turpmāko gadu laikā Samanta piedalījusies neskaitāmos šovos un konkursos, piecas reizes cenšoties iekļūt lielajā «Eirovīzijā» (2012, 2013, 2014 un 2016, bet 2017 – kā Lietuvas pārstāve).

2012. gadā Samanta devās koncertturnejā «Samantas Sex Songs», kuras ietvaros viņa kopā ar striptīza dejotājiem uzstājās Rīgā notikušajā erotikas izstādē «Erots».

Pēc šī incidenta mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks izteicās: «Šī meitene sevi norok ar katru savu sperto soli. Izglābiet taču kāds! Arī Račam un Kleinam jānokaunas.»  Meitene, šķiet, to ir ņēmusi vērā.

Komentāri (134)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu