Kristīne Opolais «piebremzēs» ar koncertēšanu (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne Opolais
Kristīne Opolais Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasaulē pazīstamā pašmāju operdziedātāja Kristīne Opolais (37) ir nolēmusi samazināt koncertēšanas apjomus, lai pievērstos savas un diriģenta Andra Nelsona piecus gadus vecās meitas apmācīšanai un sagatavošanai skolai.

«No malas šķiet, ka citu profesija ir skaista, bet jebkurā panākumā, īpaši tad, kad esi pašā augšā, jārēķinās, ka bijis smags daudzu gadu darbs bez atvaļinājuma. Vienpadsmit gadu neesmu izjutusi, ko nozīmē atpūta, ko nozīmē vienkārši apstāties. Man tagad ir 37. Šis ir laiks, kad gribu piebremzēt. Ne tikai bērns man to liek, bet dzīve vispār. Es vēlos kaut ko redzēt, izjust, saprast, kas notiek, jo līdz šim ir strādāts bez apstājas,» Opolais atklāja žurnālam «Kas Jauns».

Viņa pastāstīja, ka pašlaik ir svarīgākais sagatavot bērnu skolai, un ir nolemts algot arī privātskolotāju: «Meita brauks man līdzi uz koncertiem. Piemēram, augusta beigās jādodas uz Ameriku, kur uzstāšos festivālā. Plānots, ka līdzi dosies arī meita un privātskolotāja. Esmu secinājusi, ka līdz šim meitai pietrūcis manas uzmanības - tik vien bija, kā braukāja līdzi, kā tāds čigānbērns.

Bet šobrīd jāapstājas un jāsaprot, ka prioritāte it meita. Arī tētis mums ir ļoti aizņemts, strādā vēl vairāk par mani. Tāpēc nolēmu, ka es samazināšu koncertēšanu, bet vīrs turpinās strādāt,» paziņoja operdziedātāja.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu