«Weekend Baltic» otrajā dienā «spridzina» Deadmau5 un citas zvaigznes (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

3. augustā Igaunijas pilsētā Pērnavā tika atklāts par Ziemeļeiropas lielāko pludmales festivālu dēvētais «Weekend Baltic», kas kopumā norisināsies trīs dienas līdz pat 5. augustam.

Festivāla otrajā dienā, 4. augustā, uz galvenās skatuves uzstājās Noëp, «The Chainsmokers», Tungevaag & Raaban, «Knife Party» un Deadmau5.

Uz «WKND» skatuves kāpa Milwin, «Pegboard Nerds», Kisma, R3hab, Valentino Khan, Jauz un «Clean Bandit».

Savukārt uz «Future» skatuves bija redzami Christian Saburo, «Hot n' Handsome», Andres Puusepp, Kristjan Hirmo, Kert Klaus, «Bombossa Brothers», Alex Mattson, Proteus, Radical Redemption un Angerfist.

Kā zināms, festivāla pirmajā dienā bija redzami tādi mūziķi, kā, piemēram, Alan Walker, Armin van Buuren, Alesso, «Rae Sremmurd», «Wild Motherfuckers», Madison Mars, Don Diablo un Flux Pavilion.

«Weekend Baltic» festivāla producents Henri Lindal atklājis, ka šogad mākslinieku honorāri pārsniedz 2,1 miljonus eiro: «Jau pagājušogad festivāla mākslinieku sarakstam iztērējām ap 2 miljoniem, šogad esam pat palielinājuši budžetu. 2017. gada festivāls ir elektroniskās deju mūzikas un popmūzikas maisījums.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu