Foto: Festivālā «Laba Daba» uzstājas leģendārais Zaķis (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Viens no māksliniekiem, kas teju katru gadu festivālā «Labs Daba» tiek gaidīts īpaši, ir cēsnieks Normunds Zaķis – mūzikas cienītāju aprindās pazīstams arī vienkārši kā Zaķis vai Grupa Zaķis.

Arī šogad Zaķa koncerts «Ej apskrieties!» skatuvē bija plaši apmeklēts, un slavenais panks savus uzticamos sekotājus iepriecināja ar saviem lielākajiem hitiem, jo īpaši ar dziesmu «Apziņa, ka esam dirsā».

šeit

Jau vēstīts, ka festivāla pirmajā dienā uz skatuves kāpa tādas pašmāju grupas kā «Pērkons», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Dzelzs vilks», «Inokentijs Mārpls», «Ryga» un citas.

No ārvalstu mūziķiem uz skatuves kāpa folkmūzikas grupa no Sanktpēterburgas «Otava Yo» un jamaikiešu izcelsmes mūziķis Dennis Alcapone.

Sestdien, 5. augustā, Ratniekos uzstājas itāļu postpanka trio «Soviet Soviet», mūziķu apvienība no Igaunijas «Sibyl Vane», kā arī pašmāju grupas «Rīgas modes», «Baložu pilni pagalmi», «Satellites LV» u.c.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu