Princis Harijs un aktrise Megana Markla svin viena gada jubileju (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Apmēram pirms viena gada ārvalstu medijos parādījās pirmās ziņas par prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Marklas (Meghan Markle) attiecībām. Tas nozīmē, ka pāris, kura attiecības kļuvušas par vienām no pasaulē apspriestākajām, ap šo laiku svin vienu gadu attiecību jubileju.

Lai arī Megana Markla dzīvo Toronto, princim Harijam joprojām izdevies saglabāt savas attiecības ar amerikāņu aktrisi. Pāris bieži vien dodas viens pie otra ciemos, kā arī dodas kopīgos ceļojumos, piemēram, uz Norvēģiju un Jamaiku.

Kāds anonīms avots portālam «E!News» atklājis, ka Meganai un Harijam šobrīd iet ļoti labi.

«Viņi nekur nesteidzas un nemēģina pārāk ātri pieņemt lēmumus,» atklājis anonīmais avots. «Tomēr viņi ļoti mīl viens otru un neviens no viņiem vairs nespēj iztēloties savu dzīvi citādāk.»

Jau kopš pirmajām ziņām par prinča Harija un Meganas Marklas attiecībām paparaci cenšas pārim sekot ik uz soļa. Pagaidām vien abi pamanīti, apmeklējot draugu kāzas vai vakariņojot. Savukārt paparaci Kanādā nereti publicē fotogrāfijas ar Marklas ikdienas gaitām.

Atgādinām, ka 2016. gada 8. novembrī Bekingemas pils oficiāli paziņoja, ka princis Harijs satiekas ar Meganu Marklu. Paziņojums tika izplatīts, tāpēc, ka princis bija noraizējies par savas mīļotās sievietes drošību pastiprinātās uzmanības dēļ.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu