«The Naked and Famous» Siguldā iesildīs «Audience Killers» un Chris Noah (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sunset festivāls, kurš jau otro gadu norisinās Siguldas pilsdrupu estrādē, papildina otrās dienas jeb 9. augusta mākslinieku rindas ar «Audience Killers» un Chris Noah, portālu informē pasākuma organizatori.

Chris Noah, īstajā vārdā – Krists Indrišonoks, savu debiju pieteica 2016.gadā ar dziesmu «Had It All», kas tūlīt guva atsaucību klausīt’ju vidū un lielākajās Latvijas radio stacijās, iekļaujot dziesmu rotācijā. 2017.gada pavasarī tiek izdots debijas EP «What About Tomorrow?». Šajā vasarā Chris piedalās lielākajos Latvijas festivālos un tiek uzskatīts par spilgtāko pašmāju debiju.

Audience Killers ir elektro/sintpopa apvienība no Latvijas. Trio mūzikā jauc pasaules elpu - svaigu un jauneklīgu, un rafinētu pēc aktuālākajām receptēm. Balss, ģitāra, sintezatori un bungas jaucas cold wave, electro-pop, dance-rock, sintpop virpulī, kas klausītāju iekustina kā ierakstā, tā koncertā.

Līdz šim grupa ir izdevusi vairākus veiksmīgus singlus. 2016. gadā Audience Killers izdod savu debijas albumu «Floating Islands», ko atzinīgi novērtējuši gan mūzikas recenzenti, gan arī dažādu mūzikas balvu žūrijas. Albums «Floating Islands» nominēts Latvijas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons kategorijā «Labākais alternatīvās/indie mūzikas ieraksts», «Labākais Latvijas albums», kā arī «Labākais videoklips» ar dziesmu «Sounds Like You». Albums tika nominēts arī Austras balvai 2016 starp desmit labākajiem pašmāju albumiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu