Pašmāju reperi jaunā mūzikas video apdzied «trīlas cacas» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hip-hop izpildītāju un producentu apvienība «Kontraflovs», kuras sastāvā ir Jauns Dāvis Strauss, Trīls Artūrs Rikmanis un Liels Ritvars Paraģis, sadarbībā ar «Edavārdi» piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu un mūzikas video ar nosaukumu «Trīlas cacas».

««Trīlas cacas» ir viena kadra video, tas nav montēts. Videoklips ir stāsts par galvenā aktiera Kārļa Tola atveidotā tēla Koļas likstām naktsklubā, kad viņš cenšas atrast savu vakara otru pusīti. Anatolijs «Koļa» Dinamīts, neveiksmīgi pavedinot pirmo meiteni, pazaudē visu savu naudu, pēc tam dabūn kāvienu no «Edavārdiem». Galā tomēr Koļa atrod savu vakara mīlestību un visi priecīgi turpina tusēties,» informē apvienība «Kontraflovs».

«Trīlas Cacas» ir singls no «Kontraflovs» debijas albuma «SSB», kurš tika publicēts 14. jūlijā – tajā kopumā iekļauti 9 skaņdarbi, kuros piedalās arī viesmākslinieki Ozols, ansis, Pionieris un regeja izpildītājs no Trinidadas – Whadel.

«SSB» ir pilnībā neatkarīgi pašu spēkiem rakstīts, producēts, apstrādāts un izdots pilna garuma albums. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu