Foto: Brazīlietes skaistumkonkursā cīnās par skaistākās pēcpuses titulu (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien, 7. augustā, Brazīlijas pilsētā Sanpaulu norisinājās tradicionālais «Miss BumBum» skaistumkonkurss, kurā piedalās 27 dažādas sievietes ar skaistākajām pēcpusēm. Katra no dāmām pārstāv savu Brazīlijas štatu.

«Miss BumBum» skaistumkonkursa pusfinālā šogad iekļuvušas 27 sievietes. Viņas visas sacenšas par Brazīlijas skaistākās pēcpuses titulu.

Dalībnieces 7. augustā devās Sanpaulu ielās, lai demonstrētu savas auguma aprises. Tikai 15 no viņām iekļūs «Miss BumBum» finālā, kas norisināsies šī gada novembrī.

Skaistumkonkursa uzvarētāja iegūs iespēju piedalīties fotosesijā, lai nokļūtu uz kāda populāra vīriešu žurnāla vāka, saņems ievērojamu naudas summu, kā arī slavenības statusu.

Laika gaitā «Miss BumBum» Brazīlijā kļuvis par tradicionālo skaistumkonkursu, kurš sākās pirms septiņiem gadiem. Konkurss sievietēm sniedz iespēju vienas nakts laikā kļūt par ievērojamām slavenībām, kā arī pelnīt miljonus ar dažādiem modes projektiem.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu