Rianna priecē fanus ar īpaši erotiskām bildēm (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/badgalriri/

29 gadus vecā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Robina Rianna Fentija jeb Rianna satricinājusi sociālo tīklu «Instagram», ievietojot īpaši «karstas» fotogrāfijas.

Pirmdien, 7. augustā, dziedātāja dalījās ar divām sava tērpa fotogrāfijām no «Crop Over» festivāla Barbadosā, kuru apmeklē jau vairākus gadus. Pasākumam Rianna bija izvēlējusies niecīgas biksītes, dekoratīvu krūšturi, kroni un milzīgus košu spalvu «spārnus».

Lai gan dīvas tērps ir niecīgs, tam ir arī attaisnojums – šajā laikā Barbadosā gaisa temperatūra dienas laikā ir ap +30 grādiem. Abas «Instagram» publiskotās fotogrāfijas izpelnījušās jau miljoniem «patīk» sirsniņu un desmitiem tūkstošu komentāru.

Pie viena no kadriem komentējis arī bēdīgi slavenais reperis un Riannas bijušais draugs Kriss Brauns, kurš 2009. gadā tika sodīts par viņas piekaušanu, pie viena no kadriem atstājot actiņu «emodži».

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu