Kādreiz apaļīgais angļu dziedātājs Sems Smits turpina «izdilt» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/Press Association Images/Scanpix

25 gadus vecais angļu dziesminieks Sems Smits pēdējos gados ir ievērojami «sakrities miesās» un arvien turpina zaudēt lieko svaru.

Pateicoties veselīgam dzīvesveidam un uzturam, viņš jau varētu būt zaudējis apmēram 20 kilogramus, lēš «The New York Post». 2015. gadā dziedātājs sociālajā tīklā «Instagram» atklāja, ka viņam ļoti palīdzējusi dietoloģe Amēlija Frīra (Amelia Freer) un viņas grāmata.

«Tas pat nav par svara zaudēšanu, tas ir par jušanos labi sevī,» tolaik komentēja Smits.

Pērnā gada «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā viņš pastāstīja, ka svara zaudēšanas nolūkos viņš ir pilnībā mainījis savas attiecības ar ēdienu: «Es vienkārši vairs neriju kā cūka – tas ir tas, ko es daru. Tas ir ļoti grūti. Es ļoti mīlu ēdienu un tā ir pastāvīga cīņa. Es vienmēr ar to cīnīšos, bet es cenšos, cik varu.»

Kā zināms, 2015. gadā Smitam tika uzticēts sacerēt dziesmu Džeimsa Bonda filmai «Spectre» – tā pēc filmas nonākšanas uz kino ekrāniem izpelnījās neviennozīmīgu fanu un kritiķu vērtējumu. Viņš bija pirmais vīriešu dzimuma soloizpildītājs kopš 1964. gada, kuram ļauts radīt galveno dziesmu leģendārajai spiegu filmai.

Vēl Smits pasaulē pazīstams ar dziesmām «Stay With Me», «I’m Not The Only One», «Lay Me Down» un «Latch».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu