Roberto par tēva zaudējumu: Nevaru ļaut privātām lietām ietekmēt darbu (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Itāļu izcelsmes dziedātājs un raidījumu vadītājs Roberto Meloni (39) 26. jūlija rītā piedzīvoja 86 gadus vecā tēva zaudējumu.

Lai gan viņa pusē pēc bērēm pieņemts mēnesi atturēties no publisku vietu apmeklēšanas, viņam uzreiz pēc atgriešanās Latvijā jau nācās ķerties pie pasākumu vadīšanas. «Jā, tas šajā profesijā ir grūtākais - tu nevari ļaut privātām lietām ietekmēt darbu. Esot šovbiznesā, reizēm esi spiests uzlikt masku, zem kuras paslēpties. Bet man ir tā laime, ka pēc dabas esmu pozitīvs un varu darīt to, kas patīk, tāpēc arī mana maska nav diez ko bieza,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja Roberto.

«La Dolce Vita» vadītājs tagad raidījumu sāks citādāk: «Parasti sākumā saku - mani vecāki skatās. Tad pie tā daudzskaitļa nedaudz saraujos, pārlaboju - mana mamma skatās... Bet, ja tā padomā, skatās droši vien arī tētis no kādas mākoņa maliņas. Vismaz es tā ceru...»

Roberto ir jaunākais no ģimenes kopumā pieciem bērniem, savukārt viņa tēvs bija vecākais no astoņu dēlu ģimenes.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu