Zināms precīzs «The Naked and Famous» uzstāšanās laiks Siguldā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9. augustā, Siguldas pilsdrupu estrādē risināsies otrā «Sunset festival» diena, kad uz skatuves kāps jaunzēlandiešu sensācija «The Naked And Famous».

Vakara gaitā dzirdēsim arī pašmāju grupu «Audience Killers» un Chris Noah, kurš tiek uzskatīts arī par gada labāko debiju Latvijas mūzikas industrijā.

Vakara plāns 9.augustam:

  • 18.30 Ieeja festivāla teritorijā
  • 19.45 Chris Noah
  • 20.30 «Audience Killers»
  • 21.30 «The Naked and Famous»

Jau vēstīts, ka «The Naked and Famous» pamatoti tiek uzskatīta par Jaunzēlandes muzikālo sensāciju. Jau ar debijas albumu «Passive Me, Agressive You» (2011) grupa guva ievērojamus panākumus un drīz vien lika par sevi runāt ārpus Jaunzēlandes un Austrālijas muzikālajām robežām.

Mutuļojoši aizraujoša popmūzika, ar indī, kaprīza pagājušā gadsimta 80. gadu postpanka un elektroroka iezīmēm kļuvusi par šī kvinteta vizītkarti. Grupas kodolu veido Alisa un Toms, kuru vokālu, taustiņinstrumentu un ģitāru, un radošā mijiedarbība ir galvenais dzinējspēks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu