Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dibenu skaistumkonkursā «Miss BumBum» piedalās daiļava bez kājas (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau trešo gadu Brazīlijā tiek rīkots konkurss «Miss BumBum», lai atrastu visskaistākā dibena īpašnieci.

7. augustā, kad tika atklāta balsošana par 27 daiļavām, viņas devās Sanpaulu ielās, lai iekarotu balsotāju sirdis. Šogad konkursā piedalās arī 29 gadus vecā Rūbija Mačado (Rúbia Machado), kura pirms desmit gadiem zaudēja daļu kājas.

Kāju nācies amputēt pēc tam, kad viņas bijušais draugs uzbraucis modelei ar mašīnu.

«Mana kāja pakļuva zem riteņiem. Mēs bijām iemīlējušies, viņš bija mans brālēns, bet mēs izbeidzām šīs attiecības. [..] Pēc slimnīcā pavadītā laika es apņēmos nekrist depresijā, un, pateicoties manam spēkam un ģimenei, man izdevās turpināt dzīvot,» izdevumam «The Sun» atklājusi skaistule.

izveidotā mājsaslapā

Šogad sacensībās aizliegts piedalīties dāmām, kuru pēcpuses apkārtmērs pārsniedz 107 centimetrus. «Es jutu, ka ir nepieciešams tiekties pēc jaunas auditorijas,» izteicies pasākuma radītājs Kakau Olivers (Cacau Oliver).

Pērn par «Miss BumBum» uzvarētāju kļuva 20 gadus vecā Ērika Kanela (Erika Canela) no Brazīlijas štata Baijas, balvā iegūstot teju 20 tūkstošus eiro. Viņas dibena apkārtmērs – apmēram 106,7 centimetri.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu