Oskars Deigelis ar Rassell izdod vasaras noslēguma hitu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oskars Deigelis kopā ar mūzikas producentu Rassell izdevis dziesmu «Tomēr gaidu».

Jaunais skaņdarbs ir no dziedātāja Oskara Deigeļa rudenī gaidāmā, trešā solo albuma. Dziesmas mūzikas autors un aranžētājs ir mūziķis un producents Rassell (īstajā vārdā, Ruslans Kuksinovičs), kurš dalību dziesmā ņēmis arī kā viesmākslinieks. Tekstu radījis pats Deigelis.

«Dziesma ir mazliet skumja un tomēr arī gana pacilājoša un vasarīga. Tāda, kurā var ieklausīties un aizdomāties, bet tikpat labi arī dejot un kustēties. Esmu priecīgs arī par dziesmas videoklipu, jo manuprāt, tas nav uzbāzīgs. Skaistie, ikdienišķie skati vienā no lielākajām pilsētām pasaulē ļoti labi mijas ar vieglo skanējumu un ļauj nenovērst uzmanību no dziesmas kodola,» savās pārdomās dalās Deigelis.

Dziesmas video versiju filmējusi un galvenās aktrises lomā iejutusies horeogrāfe un dejotāja Ieva Biteniece. Visi videoklipā redzamie kadri uzņemti Los Andželosā, ASV. Video montējis Kaspars Kambars.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu