Komiķis Džims Kerijs nopietni pievērsies glezniecībai (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Kādreizējais komēdiju karalis Džims Kerijs (55) jau kādu laiku nav manīts lielajos Holivudas «grāvējos» - izrādās, ka viņš savu laiku tagad velta glezniecībai.

Kerijs pirms trīs nedēļām publiskoja sešas minūtes garu īsfilmu par savu aizraušanos ar mākslu, kurai dots nosaukums «I Needed Color» («Man vajadzēja krāsas»). Video vietnē «Vimeo» ievietotais materiāls nesen kļuva populārs, pateicoties tās redaktoriem, kuri to pievienojuši ieteikto video sarakstam.

Aktiera īsfilma pašlaik ir skatīta jau apmēram 3,5 miljonus reižu.

«Kad es tiešām daudz sāku gleznot, es biju tik ļoti aizrāvies, ka manās mājās sāka trūkt vietas. Visur atradās gleznas. Tās kļuva par daļu no mēbelēm, es ēdu uz tām. [..] Pēc gleznu krāsas var pateikt, ko es mīlu. Dažās redzamā tumsa atspoguļo manu iekšējo pasauli, bet košums apzīmē to, ko es vēlos,» stāsta Kerijs, kurš sācis gleznot pirms sešiem gadiem, mēģinot sadziedēt salauztu sirdi.

Kerijs pasaulē pazīstams ar dalību filmās «Ace Ventura» («Eiss Ventura »), «The Mask» («Maska»), «Dumb and Dumber» («Dumjš un vēl dumjāks »), «Bruce Almighty» («Visvarenais Brūss»), «Liar Liar» («Melis, melis»),«Batman Forever» («Betmens uz mūžu»), «The Truman Show» («Trūmena šovs»), «How the Grinch Stole Christmas» («Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus»), «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» («Gaišo atmiņu mūžīgais starojums») un citām.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu