H&M atvērs veikalu Jelgavā (86)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas apģērbu ražotājs un mazumtirgotājs «Hennes&Mauritz» (H&M) plāno atvērt veikalu Jelgavā, aģentūrai LETA apstiprināja H&M pārstāve Sanita Kalniņa.

Tiesa, plašāku informāciju viņa nesniedza - ne par veikala atrašanās vietu, ne investīcijām, ne arī laiku, kad veikals varētu tikt atvērts.

«Patlaban mums nav pieejama sīkāka informācija par jauno veikalu. Tā kā mēs strādājam ļoti konkurējošā tirgū, nevaram sniegt informāciju par investīciju apjomiem,» skaidroja Kalniņa.

Kā liecina darba sludinājumu portāla «cv.lv» informācija, H&M aicina darbā pārdevējus. Pieteikumu var sūtīt līdz 13. augustam.

Jau ziņots, ka H&M apgrozījums Latvijā šā finanšu gada pirmajā pusē no 2016.gada 1.decembra līdz 2017. gada 31. maijam bija 178 miljoni Zviedrijas kronu (18 miljoni eiro), kas bija par 25% vairāk nekā pagājušā finanšu gada pirmajos sešos mēnešos, liecina kompānijas ceturtdien publiskotais finanšu pārskats.

Salīdzinājumā ar pagājušā finanšu gada pirmo pusi apgrozījums H&M veikalos Latvijā decembrī-maijā ir pieaudzis par 22% vietējā valūtā eiro. H&M veikalu tīkls Latvijā gada laikā nav mainījies, un mūsu valstī ir astoņi grupas veikali.

Latvijā pirmie «H&M» veikali durvis vēra 2012. gada rudenī.

«H&M Hennes&Mauritz» dibināta 2012. gada 14. martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 002 845 eiro, tas pilnībā pieder Zviedrijā reģistrētajai kompānijai «H&M Hennes&Mauritz International».

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu