Klimovičs: Latvietēm vajadzētu precēties tikai ar islāma ticīgajiem (160)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Režisors, producents un publicists Roberts Klimovičs uzskata, ka latvietēm vajadzētu precēties tikai ar islāma ticīgajiem vīriešiem, savukārt pašiem muslimiem viņš ar latvietēm precēties neiesaka.

«STV Pirmā!» jaunās sezonas pirmajā raidījumā «Sieviete. Personīgi» intervijā ar Dainu Jāņkalni Klimovičs dalīsies ar savu viedokli par precībām ar latvieti.

«Mans uzskats ir tāds, ka ir jāprecas tikai ar islāma ticīgajiem vīriešiem latvietēm, un ne tikai latvietēm, bet visām sievietēm. Muslimiem es neiesaku precēties ar latvietēm,» tā Klimovičs.

Viņš uzskata, ka ar latvieti precēties esot liels risks. «Priekš kam, ja pilna pasaule ir ar sievietēm, kuras ciena vīriešus un tradīcijas, kuras zina, kā jāizturas ģimenē un kādai jābūt sievai. Pilna pasaule ir ar tādām sievietēm, kuras neknābā viņus un klausa un pēc tam viņām nav jāskrien uz kapiņiem kopt viņus. Priekš kam tur baigi riskēt? Tādas sievietes ir ļoti daudz pasaulē.»

Komentāri (160)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu