Ar asprātīgu akciju «TO dara visi» aicina pievienoties kopienai (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«TO dara visi! Citi divatā, citi ik pa laikam, mainoties ar partneriem. Tajā nav nekā nosodāma.» Šo un līdzīgus izteicienus video rullītī izmanto svinga dejotāju kopiena, lai uzrunātu visus tos, kuri vēlas dejot.

Biedrības «Ask me to dance» vadītāji Kristaps un Brigita Dzeņi video popularitāti un pašu projektu komentē šādi: «Jāatzīstas, esam patīkami pārsteigti, iespējams lielo interesi par kustību veicinājusi šajā gadā iznākusī Andra Ēķa filma «Svingeri». Bieži, izdzirdot vārdu «svings» sarunu biedru sejās iezogas smīns, jo galvenokārt termins raisa asociācijas ar pavisam citu kustību. Tieši tāpēc tika izlemts izveidot video projektu, kas skatītājam asprātīgi parādītu kopīgās un atšķirīgās lietas šajās kultūrās, kā arī šajos klipiņos vēlamies arī paspēlēties ar skatītāju gaidām un iztēli un raisīt pozitīvas emocijas.»

Sadarbībā ar Gumennikovfilms, kuru vada producents un režisors Pāvels Gumennikovs, kas plašākai sabiedrībai pazīstams kā kinofestivālos godalgotās īsfilmas «Sarauj, Just!» autors, tapa fantastisks video projekts, kurā piedalījās atraktīvākie svinga deju dejotāji un studijas pasniedzēji.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu