Toms Krūzs guvis ievainojumus, filmējoties «Neiespējamā misija 6» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mega/ Scanpix

55 gadus vecais amerikāņu aktieris Toms Krūzs, uzņemot kinolenti «Neiespējamā misija 6» («Mission: Impossible 6»), pēc lēciena piezemējies nevis uz ēkas malas, bet gan ietriecies tās sienā.

Londonā uzņemtajā video redzams, ka pie drošības ierīces piestiprinātais Krūzs mēģina turpināt darbu, taču nespēj nostāvēt un klibo – kolēģiem nācās viņam palīdzēt aiziet no filmēšanas laukuma.

Pagaidām nav zināms, cik smagi aktieris savainojies, taču filmēšana uz laiku pārtraukta.

Toms Krūzs, kurš «Neiespējamās misijas» sāgā jau sesto reizi atveido spiegu Ītanu Hantu, kino pasaulē pazīstams ar to, ka savus trikus izpilda pats, atsakoties no dublieriem.

Kā zināms, viņš 2011. gada filmā «Neiespējamā misija: Rēgu protokols» («Mission: Impossible — Ghost Protocol») kāpa pasaulē augstākajā ēkā Halīfa tornī jeb Burj Khalīfah, bet 2015. gadā kinolentē Neiespējamā misija 5 («Mission: Impossible — Rogue Nation») filmējās uz gaisā pacēlušās lidmašīnas.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu