Džastinu Bīberu publiski atraidījusi skaista sporta zāles darbiniece (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popzvaigzni Džastinu Bīberu (23) sociālajā tīklā «Twitter» publiski atraidījusi kāda skaista blondīne, kura Džordžijas štata Savannā strādā sporta klubā «Fitness on Broughton» kā administratore.

Viss sākās ar to, ka dziedātājs sporta klubam sociālajā tīklā «Instagarm» uzrakstīja ziņu, lai noskaidrotu, kas ir viņu pēdējā publiskotajā fotogrāfijā redzamā daiļava. Par Bībera interesi drīz vien uzzināja pati Džesika Gobere (Jessica Gober), kura uz notikušo reaģēja, «Twitter» «iečivinot» ekrānuzņēmumus un rakstot: «Vai tas tiešām notika? Džastins Bībers tikko nosūtīja ziņu sporta zālei, kurā strādāju, un prasīja, kas es esmu, hahahaha.»

Jau nākamajā dienā daiļava «Twitter» ievietoja foto kolāžu ar savu mīļoto vīrieti, komentējot, ka viņai tepat jau ir viss, kas vajadzīgs.

Šī nav pirmā reize, kad slavenais dziedātājs vēlējies iepazīties ar skaistulēm, kuras ieraudzījis «Instagram». 2015. gada decembrī viņš saviem sekotājiem lūdza palīdzību atrast kādu daiļavu – vēlāk noskaidrojās, ka tā bija 17 gadus veca holandiešu izcelsmes meitene vārdā Sindija Kimberlija (Cindy Kimberly) – pēc notikušā skaistulei izdevies parakstīt līgumu ar modeļu aģentūru.

Kā zināms, Bībers pasaulē vislabāk pazīstams ar dziesmām «Sorry», «Baby», «What Do You Mean?», «Love Yourself», «Never Say Never» un «Boyfriend».

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu