Foto: Kriss Prats pirmo reizi iziet sabiedrībā pēc šķiršanās no Annas Farisas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktieris Kriss Prats pēc šķiršanās no sievas, aktrises Annas Farisas, pirmo reizi izgājis sabiedrībā.

Paparaci vērīgā acs manījusi Pratu kopā ar dēlu Džeku. Aktieris izskatījās priecīgs un nekas neliecinātu par to, ka viņš šobrīd piedzīvo šķiršanās procesu.

Jau vēstīts, ka Prats un Ferisa par šķiršanos paziņoja šā gada 7. augustā ar sociālā tīkla «Facebook» starpniecību, rakstot: «Mums joprojām ir mīla vienam pret otru, mēs vienmēr glabāsim atmiņā kopā pavadīto laiku un turpināsim just savstarpēju cieņu. Mūsu dēlam ir divi vecāki, kas viņu ļoti mīl un kas viņa dēļ šo situāciju, notikumiem virzoties tālāk, vēlas saglabāt iespējami privātu».

Farisa, 2007. gadā iepazīstoties ar Pratu, bija krietni slavenāka par savu nākamo dzīvesbiedru, pamatā pateicoties lomai komēdijā «Šausmenīte» un trīs tās turpinājumos.

Prats atpazīstamību iemantoja ar lomu telekanāla NBC komēdijā «Parki un atpūtas zonas», bet, pateicoties lomām tādās filmās kā «Juras laikmeta pasaule» un «Galaktikas sargi» Holivudā kļuvis par vienu no pieprasītākajiem galveno lomu atveidotājiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu