Teilore Svifta par piedzīvoto seksuālo uzbrukumu no vainīgā piedzīs vienu dolāru (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta (27) uzvarējusi tiesas prāvā ar bijušo radio dīdžeju Deividu Milleru (David Mueller), kuru viņa apsūdzēja par seksuāla uzbrukuma veikšanu pirms koncerta 2013. gadā, Denverā, ziņo BBC.

Vīrietis tika atzīts par vainīgu viņas pēcpuses sagrābšanā zem svārkiem fotosesijas laikā. Sviftai atļauts no viņa piedzīt arī naudu – dziedātāja par šo incidentu tiesā pieprasīja vienu dolāru.

«Es apzinos, ka esmu priviliģēta, jo man ir iespēja tikt galā ar milzīgajām tiesāšanās izmaksām, lai aizstāvētu sevi. [..] Es ceru palīdzēt tiem, kuru balsīm jātiek sadzirdētām. Tāpēc es tuvākajā laikā veikšu ziedojumus vairākām organizācijām, kuras palīdz seksuālo uzbrukumu upuriem sevi aizstāvēt,» pēc tiesas prāvas paziņoja Svifta.

Kā zināms, Millers sākotnēji iesūdzēja tiesā Sviftu par to, ka viņas dēļ pēc abu tikšanās dīdžejs zaudēja darbu radiostacijā «KYGO», jo dziedātāja divas dienas pēc notikušā atklāja viņa rīcību radiostacijas vadībai.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu