Kādreizējā mūzikas zvaigzne Avrila Lavinja pieķerta neglaimojošā paskatā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/ Vida Press

32 gadus vecā kanādiešu poproka dziedātāja Avrila Lavinja nedēļas nogalē iemūžināta dodamies projām no ballītes Holivudas rietumu daļā sava jaunā drauga, mūzikas producenta J.R. Rotema pavadībā.

Paparaci uzņemtajās fotogrāfijās Lavinja pēc pasākuma izskatās īpaši sagurusi – mīļotajam vīrietim nācās viņu iesēdināt mašīnā, lai nogādātu mājās.

Kā zināms, Avrila šī gada sākumā paziņoja, ka strādā pie jauna albuma. Viņa savus fanus nav priecējusi ar jaunumiem jau kopš 2013. gada, kad izdeva albumu, kuram tika dots nosaukums «Avril Lavigne».

«Es izaicināju sevi kā komponisti un vēlējos rakstīt par tēmām, par kurām līdz šim neesmu dziedājusi. Protams, ka dziedāšu par mīlestību, taču liela daļa no šīm dziesmām būs par dzīvi. Pedējos gados esmu daudz pārdzīvojusi un dažas dziesmas vienkārši atnāca pie manis pašas. [..] es nedaudz atgriezīšos pie savām saknēm... es savu karjeru sāku baznīcā un apgabala tirdziņos, kad biju mazs bērns,» mūziķe pavasarī pastāstīja «Billboard».

Kā jau ziņots, 2015. gadā pēc diviem laulībā pavadītiem gadiem viņa šķīrās no grupas «Nickelback» solista Čada Kroegera (Chad Kroeger). Pirms tam no 2006. līdz 2010. gadam Lavinja bija precējusies ar kanādiešu pankmūzikas grupas «Sum 41» solistu un ģitāristu Deriku Vibleju (Deryck Whibley).

Lavinja pasaulē vislabāk pazīstama ar dziesmām «Complicated», «Sk8er Boi», «Here's to Never Growing Up», «My Happy Ending» un «Girlfriend».

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu