Nedēļas horoskops: 21. - 27. augusts (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS/Scanpix

Nedēļas horoskops

AUNS Būsi lieliskā formā un omā, ar savu enerģisko rīcību spēsi kalnus gāzt. Vari rīkot tikšanās, plānot darījumus, meklēt sadarbības partnerus savām idejām. Nedēļas vidus labvēlīgs finansiālu jautājumu risināšanai. Tie, kuri saistīti ar pirkšanu, pārdošanu gūs gandarījumu un lieliskus panākumus. Brīvdienās vislabāk jutīsies savās mājās mīļo cilvēku lokā. Esi savaldīgs attiecībās ar bērniem, centies atrast kompromisu.

VĒRSIS Piemērots laiks svarīgu darījumu apspriešanai, tomēr ne rīcībai – mazliet vēlāk varēsi slēgt līgumus, iegādāties zemi vai mainīt dzīvesvietu. Apjautīsi jaunas vērtības, kuras līdz šim nemanīji. Kāds vērsis gribēs mesties trakulīgos piedzīvojumos, tikai atceries, ka reputāciju var diezgan ātri sabojāt, tāpēc ievēro mēra sajūtu. Lielu vērību jāpiegriež veselīgam uzturam un dzīvesveidam!

DVĪŅI Kaut kas nedēļas sākumā nedos mieru, staigāsi kā pa grāvja malu. Varbūt jutīsi kāda konkurenta dīvaino rīcību. Centies neizrādīt savas bailes un saglabā humora izjūtu, tas var izsist nelabvēli no sliedēm. Vari pievērsties modernām tehnoloģijām, spēsi palīdzēt kolēģiem, atrisinot jebkuru viņu datora ķibeli. Pievērsies mājas labiekārtošanai, maini interjeru. Naudas jautājumu risināšanu gan atliec uz vēlāku laiku.

VĒZIS Darīsi visu ar lielu nosvērtību un apdomīgumu. Nedēļas sākumā nevajag kārtot naudas darījumus, ņemt aizņēmumu jaunam mājoklim vai remontdarbiem. Lai visu paspētu laicīgi, saplāno savus darbus. Kādam gaidāmas pārmaiņas darba, kādam mīlas frontē. Ņem vērā augstākstāvošo personu ieteikumus. Esi mierīgs, ja tava otrā pusīte uzreiz nesaprot apstākļu sakritību, ne visiem nejaušības ir viegli pieņemamas.

LAUVA Pateicoties savai stingrajai nostājai un pareizajam dzīves skatījumam, kļūsi apkārtējiem par paraugu. Labā sapratne un kopdarbs ar kolēģiem sekmēs uzņēmuma augšupeju. Nedēļas vidū uztrauksies par katru tev izrādīto pretestību, taču nav vērts bojāt sev omu, katrā ziņā neizgāz neapmierinātību uz tuviniekiem. Māci bērniem labas uzvedības manieres. Kāda Lauvenīte atradīs savu izredzēto.

JAUNAVA Pateicoties tavām analītiskajām prāta spējām atrisināsi jebkuru piņķerīgu situāciju un novērsīsi ne vienu vien starpgadījumu. Esi saprotošs un izpalīdzi kolēģiem, pat, ja tev to neviens nelūdz. Viegli kontaktēsi ar līdzcilvēkiem un atstāsi par sevi labu iespaidu. Nav labvēlīgs laiks naudas darījumiem, pagaidām par aizņēmumu nemaz nedomā. Esi uzmanīgs pie auto stūres, kā arī nenokavē lidmašīnu!

SVARI Nekas nestāv uz vietas, viss plūst un mainās. Kārtīgi apdomā savus nākotnes plānus, izvērtē darbu secību. Noteikti ievēro likumdošanu un nepretojies augstākstāvošām amatpersonām. Nav ieteicami lieli darījumi un dokumentācijas kārtošana. Vari doties sabiedrībā, organizēt pasākumus un prezentācijas. Izvairies no stipro grādīgo dzērienu lietošanas un cita veida pārmērībām. Neatstāj mantas bez uzraudzības!

SKORPIONS Esi uzmanīgs, konkurenti sāk gatavot šķēršļus un cer uz tavu kļūdīšanos. Saglabā mieru un nosvērtību, apdomā katru savu soli, tad šīs lamatas viegli apiesi. Lieliski sekmēsies radošais darbs. Vari pievērsties mājas remontdarbiem vai mitekļa labiekārtošanai. Varbūt nolemsi doties pie friziera vai stilista, droši vari mainīt savu ārējo tēlu. Vistrakulīgākās idejas gūs apkārtējo atbalstu.

STRĒLNIEKS Pārsteidzīga rīcība nav vēlama jebkurā situācijā. Galvenais saglabā tīru sirdsapziņu un dari visu ar apdomu. Nesāc jaunus darbus, neplāno pagaidām nekādus projektus. Nav ieteicams visu vērtēt pēc saviem ieskatiem, jo tā vari viegli kļūdīties. Atrod laiku saviem mājiniekiem, izrunājiet visus aktuālākos jautājumus. Ja nepieciešams padoms, griezies pie vecāka gadagājuma cilvēkiem.

MEŽĀZIS Ne jau vienmēr ir jāgāž kalni! Apstājies un pārslēdzies uz nedaudz mierīgāku darba tempu, citādi sāks klibot veselība. Izņēmums varētu būt kāds pēkšņs darījums. Vari mācīties kaut ko jaunu un dot padomus arī citiem. Meklēsi iespēju pabūt vientulībā, lai tiktu skaidrībā par turpmākajiem plāniem. Nedodies uz skaļām izklaides vietām, tas var sabojāt noskaņojumu. Sajutīsi spēcīgu mīļotā cilvēka atbalstu.

ŪDENSVĪRS Apkārtējie lūgs tavu palīdzību, nāks pēc padoma, uzklausīsi ne vienu vien grēksūdzi. Daži kolēģi var nejauši sabojāt tevis iesākto darbu. Nenosodi viņus, izsakot pārmetumus un kritiskas piezīmes, labāk kopīgi atrisiniet problēmu. Pārbaudi visus dokumentus, ar kuriem tev ir tieša saskarsme. Centies saglabāt humora izjūtu un dzīvesprieku. Naudu tērē ar apdomu, iepērcies ekonomiskāk!

ZIVIS Veiksmīgs laiks. Viss, ko uzsāksi dos necerēti labus rezultātus. Būsi optimistiski noskaņots un brīžiem darbosies pat pārāk strauji priekš savas dabas. Darbā parādīsi izcilas spējas, tādējādi viegli izpelnoties darba devēja uzslavas un varbūt pat pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Vari risināt finansiālus jautājumus, tikai izvairies no darījumiem, kuriem nepieciešams kredīts. Nav piemērots laiks lieliem pirkumiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu