Uz vasaras beigu pusi meiteņu popgrupa «NANDO» laiž klajā dziesmu par bikini (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meiteņu popgrupa  «NANDO» augusta vidū laida klajā dziesmu un mūzikas videoklipu «Bikini», «Apollo» informē «Mikrofona ieraksti».

«Dziesmas video filmējām mūsu skaistajā kūrorta pilsētā Jūrmalā.  Dzintaru pludmale, Jomas iela, Dzintara Mežaparks – šajās vietās var sajust īpašu vasaras muzikālo auru.  Filmēšanas diena bija satriecoša! Mums paveicās ar pasakaini saulainu laiku šajā drēgnajā vasarā, tādēļ ceram, ka nodosim arī Jums sauli un prieku, kas valdīja video tapšanas procesā. Darījām visu, kas mums pašām patīk, skraidījām pa jūru, metām kūleņus, braucām ar dēļiem un kabrioletā, vizinājāmies saulrietā ar kuteri,» par filmēšanas procesu stāsta grupa.

Meiteņu popgrupa «NANDO» pērn izdeva savu pirmo albumu «Mamma mani apēdīs», kurā tika iekļautas speciāli meitenēm rakstītas komponista Jāņa Ķirša dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Ierakstā piedalījušies arī Edavārdi, Reiks (Olas) un Edmunds Rasmanis. Albums ieguva «Zelta mikrofona» balvu kā labākais bērnu un jauniešu albums 2016. gadā.

Dziesmas «Fizikas skolotājs» video, kurā piedalās arī reperis Edavārdi, vietnē «YouTube» skatīts jau vairāk nekā 150 tūkstošus reižu.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu