Račam ar komponēšanu un producēšanu nepietiek - viņš ķeras klāt arī dziedāšanai (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aiga Rēdmane

Latviešu mūzikas izdevējs, producents un dziesmu autors Guntars Račs klausītājus iepazīstina ar savu jaunāko veikumu, dziesmu «Vēl nav par vēlu», kuru pats arī izpilda.

Račs par jauno veikumu izsakās šādi: «Laiku pa laikam ierakstu kādu paša sarakstītu dziesmu un pats to arī iedziedu. Šīs dziesmas tapšanas iemesls ir mūsu sabiedrībā notiekošais. Es mēģinu paust savu viedokli un domāju, ko es pats varu darīt lietas labā. Daļa no sajūtām ir realizējusies šajā dziesmā, jo es palieku pie pārliecības, ka nekad nebūs par vēlu kaut ko mainīt uz labu. Un jāsāk ir katram pašam ar sevi.

Man nav nekādu ilūziju, ka esmu labs dziedātājs, taču šoreiz nolēmu vārdus izdziedāt pats, jo vēlējos paust tieši pats savu attieksmi. Kā tas ir izdevies, lai vērtē klausītāji. Paldies Gintam Stankevičam par dziesmas producēšanu un manam grupas «bet bet» kolēģim Uģim Tirzītim par sirdi plosošo ģitāras solo. Teksta video veidoja mākslinieks Ritvars Bluka».

Guntara Rača jaunākās dzejoļu grāmatas «365» 1. daļa nāks klajā 28. augustā, bet grāmatas atvēršana notiks koncertā «Bigbank Latvijas Pērles» 27. augustā. vakarā.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu