Foto: «Krastu mačā» aktieri mēro spēkus ar mūziķiem (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

19.-20. augustā Rīgas svētku un Rīgas brīvostas svētku ietvaros laukumā pie Kongresu nama notiek jau astotais diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs» - viens no vērienīgākajiem galvaspilsētas svētku notikumiem. 

Kā ierasts, pusnaktī laukumā devās mūziķu un aktieru komandas. Laukumā galvaspilsētas iedzīvotāji un viesi varēja redzēt Vari Vētru, Andri Buli, Artūru Krūzkopu, Romānu Bargo, Emīlu Kivlinieku, kā arī Intu Teterovski, Andri Ērgli, Andri Kiviču, Arti Dvarionas u.c.

Arī šogad katrs «Krastu mača» dalībnieks dāvanā saņems unikāla dizaina spēles kreklu, kas tapis sadarbībā ar vienu no spilgtākajiem Latvijas jaunajiem māksliniekiem Kristianu Brekti.

Kopvērtējumā uzvarējusī komanda savā glabāšanā uz gadu saņems «Krastu mača» ceļojošo kausu, kura autors ir LMA profesors, mākslinieks Aigars Bikše. Bronzas balva simbolizē Rīgas un šā turnīra vērtību simbiozi - Rīga parādīta caur Lielo Kristapu, saule un mēness - diennakts, un basketbolists uz Lielā Kristapa pleca šajā gadījumā ir jebkurš viena vai otra Daugavas krasta iedzīvotājs.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu