Edgars Kaupers ticis pie neierasta hobija un sakārdinājis arī brāli (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Prāta vētras» līdera Renāra Kaupera 21 gadu vecie dvīņi Edgars un Emīls šovasar plāno vēl sagaidīt siltas naktis, lai ķertos pie vēžošanas.

«Šajā vasarā ir daudz darīts un gribētos paspēt vēl ļoti daudz, bet vasara ir īsa, tāpat kā dzīve. Viens acumirklis, un mani mazbērni jau ir vecāki. Vakar pirmo reizi biju vēžot un pārnācu mājās tukšām rokām, ar tukšumu sirdī un vēderā, tāpēc šovasar vēl gribu paspēt kādā siltā naktī pastaigāt pa upi un atrast kādu vēzi,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja Edgars Kaupers, kurš šo aktivitāti plāno apvienot ar riteņbraukšanas piedzīvojumu.

«Šovasar vajag mēģināt iet vēžot – pats nekad to neesmu darījis, bet izklausās pēc foršas padarīšanas,» izdevumam atzina Emīls.

Kā zināms, grupai «Carnival Youth» šis ir bijis visnotaļ aktīvs gads. 1. jūnijā latviešu indīroka grupa laida klajā jaunu albumu latviešu valodā ar nosaukumu «Vienā vilcienā». Papildus mūzikas videoklipu filmēšanai, «Carnival Youth» 27. jūlijā Lucavsalā iesildīja komerciāli veiksmīgo amerikāņu rokgrupu «Red Hot Chili Peppers».

Jau ziņots, ka 26. augustā grupa uzstāsies Siguldas pilsdrupās un to iesildīs pašmāju psihedēliskā roka grupa «The Bad Tones» - šis būs līdz šim lielākais «Carnival Youth» brīvdabas solo koncerts.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu