«Otra puse» svin 25. dzimšanas dienu un izdod saldsērīgu balādi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Par pašmāju romantiskāko grupu dēvētā «Otra puse» ar dziedātāju Antru Stafecku vasaras izskaņā izdevusi jaunu dziesmu ar videoklipu «Taurenis».

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Ivars Kurpnieks, bet mūzikas producents - Ivars Maksnieks. Video veidošana tika uzticēta Ritvaram Blukam.

«Vieglais taureņa lidojums virs smagajiem akmeņu kalniem. Visskaistākās lietas slēpjas mazās niansēs, un ja taurenis lido virs zieda, un ja abi paliek kopā, tad tas ir visskaistākais, kas var notikt mūsu dzīvē. Mums viss jādara viegli un gaiši! Šo dziesmu īpaši vēlos veltīt savai meitai Rūtai!» – tā saka dziesmas «Taurenis» mūzikas un vārdu autors Ivars Kurpieks

Tāpat grupa «Otra puse» šogad svin 25. pastāvēšanas gadadienu, izdodot dziesmu izlasi – «Otra Puse. Labākās dziesmas. Notis. Vārdi.». Grāmatā iekļauti divi mūzikas diski un 32 dziesmu notis ar vārdiem. Dubultalbums būs pieejams no 23. augusta visās Latvijas grāmatnīcās un citās tirdzniecības vietās.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu