Ieskats cirka un ielu mākslas festivāla «Re Rīga!» atklāšanā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Ar igauņu trupas «Carousel Company» izrādi «Carousel Night» Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā «Zirgu pasts» 22. augustā tika atklāts laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivāls «Re Rīga!», aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji.

«Carousel Night» tika atzīti par uzvarētājiem festivāla organizētajā konkursā Baltijas jaunajiem talantiem.

23. augustā tiks izrādītas arī somu trupas «Whs» maģijas un iluzionisma caurvītā izrāde «Ardievas», bet 24. augustā būs skatāma neganta mānīšanās un gaisa akrobātika dāņu un franču mākslinieku izpildījumā izrādē «100% cirks». Festivāla noslēgumā 25. augustā notiks ASV trupas «Ricochet» izrādē «Dūmi un spoguļi».

Gan festivāla laikā, gan arī jau pirms tam Rīgā būs skatāmas vairākas izrādes pilsētvidē. Uzstāsies Somijas duets «Kate & Pasi» ar humora pilnu ielas izrādi visai ģimenei «Attiecības», kas tiks izrādīta trīs festivāla vakarus plkst.18 laukumā uz Kaļķu un Vaļņu ielu stūra.

Kā ziņots, Laikmetīgais cirka festivāls «Re Rīga!» sesto gadu pēc kārtas norisināsies no 23. augusta līdz 25. augustam, un tajā piedalīsies mākslinieki no Somijas, Francijas, Dānijas un ASV, aģentūru LETA informēja festivāla organizatori.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu