Foto: Grupa «Otra puse» sirsnīgā atmosfērā prezentē jaunāko ierakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Trešdien, 23. augustā, mūzikas bārā «Sunny Melody» notika grupas «Otra puse» labāko dziesmu izlases prezentācijas koncerts.

Pasākumu apmeklēja grupas draugi, skatuves biedri un atbalstītāji.

Jaunākajā grupas dziesmu izlasē «Otra Puse. Labākās dziesmas. Notis. Vārdi.» iekļauti divi mūzikas diski un 32 dziesmu notis ar vārdiem.

Tāpat «Otra puse» šogad svin 25 gadu jubileju un jaunākā albuma prezentācijas pasākumā pieteica startu šā gada koncerttūrei. «Jubilejas tūres ietvaros atskatīsimies uz mūsu 25 gadu laikā paveikto un prezentēsim dubultalbumu. Esmu ļoti priecīgs un laimīgs, ka neskatoties uz to, ka pagājuši tik daudz gadi, mūsu dziesmas, pat tās, kuras savu pirmatskaņojumu piedzīvojušas 1992. gadā, joprojām ir dzīvas un tautā mīlētas. Gandarījums par to, ka šobrīt mēs kā grupa esam vairāk saliedēti kā jebkad. Mēs, kā labi nogatavojies vīns, ar katru gadu kļūstam labāki un skanīgāki,» par gaidāmo turneju izsakās grupas vokālists Normunds Pauniņš.

1992. gada augustā grupas «Jumprava» līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla nodibināja jaunu projektu ar nosaukumu «Otra puse», pieaicinot nevienam nepazīstamu dziedātāju Normundu Pauniņu un taustiņinstrumentālistu, komponistu Ivaru Makstnieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu