Foto: Ģirts Ķesteris ticis pie glīta matu ērkuļa (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Ceturtdien, 24. augustā, kanāli TV3 un LNT atklāja lielos rudens sezonas jaunumus. Viens no tiem - seriāls «Svešā seja», kurā piedalīsies arī Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kurš seriālam par godu ticis pie matiem.

Pirmo seriālu varoņu atveidotāji jau atklāti – Kaspars Dumburs no Latvijas Nacionālā teātra un Dārta Daneviča no Dailes teātra, bet aktieru jomā skatītājiem ir sagādāts arī kāds pārsteigums – vienā no galvenajām lomām redzēsim seriālā «UgunsGrēks» iemīļoto aktieri Ģirtu Ķesteri. Pārsteigums būs arī Ķestera atveidotais tēls, kas nebūt nelīdzināsies Leonam vai Fēliksam no seriāla «UgunsGrēks». Ķesteris spēlēs ārstu un plastiskās ķirurģijas klīnikas vadītāju Robertu, pie kura strādās Daneviča jeb medmāsa Madara, bet abu ceļi krustosies ar Dumbura atveidoto medicīnas studentu Arti.

Jau vēstīts, ka TV3 jaunajā sezonā piedāvās jaunu Latvijā veidotu seriālu «Svešā seja», kas būs skatāms no 18. septembra katru darba dienu plkst. 20:20.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu