Laura Reinika fans veltījis dziedātājam tetovējumu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks ir iemantojis ne vien pašmāju klausītāju, bet arī ārvalstu fanu uzmanību un simpātijas. Kāds dziedātāja fans no Vācijas uz rokas pat uztetovējis veltījumu Reinikam.

Lauris Reiniks savā «Instagram» kontā ievietojis kāda fana saņemto vēstuli un foto, kurā redzams tetovējums ar Laura izpildītās dziesmas nosaukumu.

«Sveiks, Lauri. Es rakstu tev, jo esmu tavs fans kopš 2010. gada, kad satiku savu sievu. Mēs dzirdējām dziesmu «Pasaka» un iemīlējāmies. Kopš tā laika esmu tavs fans. Savu dēlu mēs arī nosaucām par Lauri un sievai par godu es uztaisīju tetovējumu «pasaka». Es skrienu! Es tiešām ceru, ka tu šo izlasīsis un atbildēsi. Tu esi lielisks,» rakstīts saņemtajā vēstulē.

Reiniks atzinis, ka šāda vēstule ir «traki superīga».

Dziesma «Pasakā» ir ierakstīta kopā ar pašmāju dziedātāju Aiju Andrejevu.

 

Damn! This is crazy awesome! ???❤ My manager forwarded me this email from some German guy. So cool! Thank you! ✉ «HI Laurie. I'm writing you cause I'm a fan of you since I met my wife in 2010. We heard «Pasaka» and we fell in love. Since that I'm a really fan of you. We named our son like you Lauris. And I've made a tattoo pasaka for my wife. Es skrienu! I really hope you read this and respond to me. You are great!» /// / ??Johaidī! Šis ir traki superīgi. ??❤? Mans menedžeris tikko man pārsūtīja šo epastu no kāda vācieša. Tik forši. Paldies! Tulkojums: «Sveiks, Lauri. Es rakstu tev, jo esmu tavs fans kopš 2010.gada, kad satiku savu sievu. Mēs dzirdējām dziesmu «Pasaka» un iemīlējāmies. Kopš tā laika esmu tavs fans. Savu dēlu mēs arī nosaucām par Lauri un sievai par godu es uztaisīju tetovējumu «pasaka». Es skrienu! Es tiešām ceru, ka tu šo izlasīsis un atbildēsi. Tu esi lielisks!» #mīlusavusfanus #lovemyfans #tattoo #pasaka #lovestory #linnamuinasjutt

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu