Rīzas Viterspūnas meita piepelnās, strādājot picērijā (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/avaphillippe/

Amerikāņu aktrises Rīzas Viterspūnas (41) meita šo vasaru pavada, Holivudā strādājot par viesmīli picērijā «Pizzana», novērojuši paparaci.

17 gadus vecā Eiva Elizabete Filipa (Ava Elizabeth Phillippe) picērijā piepelnās pēc vidusskolas beigšanas un jau rudenī dosies uz koledžu. Neskatoties uz vecāku turību, viņa restorānā cītīgi sagaidījusi viesus, pavadījusi tos pie brīvajiem galdiņiem, pieņēmusi pasūtījumus un piegādājusi galda rīkus, dzērienus un ēdienu.

Eiva ir Viterspūnas un viņas bijušā vīra, aktiera Raiena Filipa (Ryan Phillippe), vecākais bērns. Pāra laulībā dzimis arī dēls Dīkons (Deacon), kurš pašlaik ir 13 gadus vecs. Tagad «oskarotā» aktrise ir precējusies ar talantu aģentu Džimu Totu (Jim Toth), un abi kopā audzina četrus gadus veco dēlu Tenesī (Tennessee).

Fani sociālajos tīklos nevar vien beigt jūsmot par Rīzas un Eivas neticamo līdzību – abas savos sociālajos tīklos dalās ar bildēm, kurās redzamas kopā, un daudzi apgalvo, ka Eiva izskatās kā Rīzas kopija.

 

Happy 4th y'all! #GoldenHour @avaphillippe ❤️❤️??

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

???

A post shared by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

 

from above

A post shared by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu