Mēneša horoskops: Septembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Septembra horoskops

AUNS Priekšniecība, jo īpaši mēneša sākumā, var pamatīgi pakutināt tavus nervus. Tu ātri vien sapratīsi, ka tev pietrūkst zināšanu uzticētā darba veikšanai. Šis trūkums liks mobilizēt spēkus kā fiziskos, tā arī garīgos un darīt kaut ko lietas labā. Tās personas, kuras tavā dzīvē ir darbojušies kā aizbildņi, spēs mainīt tavus uzskatus par notiekošo, stiprināt garu, uzlabot omu, pašsajūtu. Septembrī pavisam viennozīmīgi centies izvairīties no liekiem tēriņiem, kā arīdzan labāk nerisini nekustamā īpašuma jautājumus. Attiecības ar laulāto solās mainīties uz labo pusi. Iespējams, daži Auna zīmes pārstāvji plānos ģimenes pieaugumu. Tomēr neko nedari steigā, emociju iespaidā. Pirms tik svarīga lēmuma pieņemšanas, vēlams atvaļinājums, atpūta, atbrīvošanās no uzkrātā stresa!

VĒRSIS Tev šis būs veiksmīgs mēnesis! Droši vari nodarboties ar jaunu biznesa kontaktu dibināšanu. Esi sabiedriski aktīvs, nelaid garām iespējas pabūt kādā prezentācijā, izstādē, jo praktiski jebkurā vietā varēsi atrast līdzīgi domājošos. Šis ir atbilstošs periods mācībām, sevis sakārtošanai, citu cilvēku izglītošanai. Septembra vidus un izskaņa akcentēs radošos plānus, dažāda veida braucienus. Kontaktēšanās ar radošiem, inovatīviem cilvēkiem palīdzēs tev ievērojami paplašināt redzesloku, piedalīties dažādos pasākumos, izbaudīt piedzīvojumu garšu. Tu visticamāk burtiski «peldēsies» uzmanības apliecinājumos. Būsi gaidīts ciemiņš, it visur tevi pieņems ar atplestām rokām. Daudzās lietās tu spēsi noteikt savu toni. Vienīgi piesargies, nekļūsti pārlieku ambiciozs, esi saudzīgāks, pretimnākošāks pret tiem, kuri tev ir palīdzējuši, lai tavu veiksmi nenomaina šķēršļi un vilšanās!

DVĪŅI Apkārtējiem, ne reizi vien, kalposi par iedvesmas, optimisma avotu. Pratīsi iedvest dzīvesprieku pat visdrūmākajā līdzgaitniekā. Nav izslēgts, kādam pat palīdzēsi atrast jaunu dzīves mērķi. Labvēlīgs mēnesis, lai veltītu savus spēkus sabiedriskām, ar sociālo aprūpi, pedagoģiju, psiholoģiju saistītām lietām. Septembrī var saasināties intuīcija, veidoties noturīgāka saikne ar zemapziņu, kura palīdzēs apzināties notikumu tālāko gaitu, atrast izeju no sarežģītām situācijām. Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis var nolemt uzsākt jaunas attiecības. Privātajās lietās nevajadzētu pārmērīgi censties sasniegt savu mērķi ar neatlaidību. Labāk ļauj lietām notikt dabiskā ritējumā, nesasteidz neko! Mēneša izskaņā iespējami negaidīti braucieni, juridisku jautājumu risināšana.

VĒZIS Šomēnes tev var pieaugt interese par filozofiskiem jautājumiem. Labprāt diskutēsi par patiesajām dzīves vērtībām ar domubiedriem, ģimenes locekļiem. Tā prātuļojot, pavadot laiku diskusijās, nonāksi pie vērtīgām atziņām. Darba jautājumos, tev pietiks lietišķuma un apņēmības paveikt lietas, kuras esi solījis. Būsi ļoti enerģisks, aizstāvot savus uzskatus, nebaidīsies apstrīdēt priekšniecības lēmumus, ja nebūsi ar tiem vienisprātis! Gribēsi mācīties pats, pamācīt arīdzan citus. Septembrī daudz laika pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku. Varbūt otrā pusīte sagādās tev jauku pārsteigumu. Saskarsmē ar atvasītēm būsi gādīgs, taču ar aizbildnieciskumu nevajadzētu pārspīlēt! Ja kļūsi pārlieku uzstājīgs, ātri vien vari panākt pretēju efektu vēlamajam.

LAUVA Tu būsi spējīgs vai kalnus gāzt, tikai pie nosacījuma, ka pratīsi pirms tam, izvēlēties īsto komandu! Tieši sadarbošanās ar pareizajiem cilvēkiem izrādīsies izšķiroša panākumiem. Šomēnes ne reizi vien pratīsi izmantot savas izcilās aktiera dotības, arī drosme palīdzēs citkārt šķietami bezcerīgās situācijās gūt sev labvēlīgu rezultātu. Pateicoties savam iznesīgumam un efektīvajai ārienei, ātri vien iekarosi pretējā dzimuma uzmanību. Ja arī sadzirdi kādu kritisku piezīmi no apkārtējiem, nepārdzīvo, apzinies, ka visiem nekad neizpatiksi. Septembra pirmā puse vairāk atbilstoša lietu plānošanai, vajadzīgo kontaktu dibināšanai, savukārt mēneša otrā pusē vairāk spēkus ieteicams veltīt radīto plānu īstenošanai. Neļauj, lai slinkums rada nevajadzīgus šķēršļus, pārvari to! Mājinieki būs tavs morālais atbalsts un vienlaicīgi arī iedvesmas avots.

JAUNAVA Mēneša sākumā spēsi veiksmīgi pierādīt sevi priekšniecībai, gūt viņas atbalstu savām nākotnes iecerēm. Kādas Jaunavas sociālais statuss var iekarot jaunas virsotnes. Sākot ar septembra otro nedēļu, droši vari sākt risināt juridiskas dabas jautājumus, tikties ar biznesa partneriem un paaugstināt profesionālo kvalifikācijas līmeni. Kā parasti, izrādīsi lielu interesi par dažāda veida kursiem, semināriem. Attiecībās ar kolēģiem esi patiess un neaizraujies ar kritiku. Mājas dzīvē svarīgāks var izrādīties mēneša vidus un nogale. Nav izslēgts, ka aktīvi pievērsīsies mājokļa remontam, labiekārtošanai. Praktiskā attieksme pret lietām ļaus ātri un bez liekiem sarežģījumiem pabeigt kāroto. Parūpējies, lai attiecībās ar otro pusīti būtu gana romantiska noskaņa, neļauj rutīnai pārņemt jūsu kopdzīvi.

SVARI Esi nedaudz piesardzīgāks ļaužu pārpilnās vietās, rūpīgāk sargi savu privāto mantu! Nav vēlams iesaistīties azartspēlēs, ļauties vieglas peļņas vilinājumam, lieki riskēt! Kopumā septembris var izrādīties aktīvs periods, kurā tev būs patiesi daudz darba. Iespējami profesionāli panākumi, strauja augšupeja, bet vienlaikus jābūt apdomīgam, nedrīkst pārtērēt savu enerģiju. Ja pieciešams, vari sadarboties ar masu medijiem, reklamēt sava uzņēmuma pakalpojumus, sniegt intervijas, publiski uzstāties. Veiksmīgs brīdis arīdzan mācību uzsākšanai, dažāda veida publikācijām. Nav izslēgts, ka vairāki Svaru zīmes pārstāvi aizrausies ar sportu, daži pat gūs ievērojamus panākumus. Vēlams savās nodarbēs iesaistīt arī atvasītes, radināt viņas pie darba, fiziskas slodzes. Attiecības ar otro pusīti būs kaislīgas, piesātinātas ar krāšņām emocijām.

SKORPIONS Šis mēnesis ritēs kā pa kalniem un lejām. Pirmā mēneša nedēļa diemžēl solās būt visai juceklīga. Nav vēlami jauni darbi, sarežģīti aprēķini, jo būs ļoti viegli tajos apmaldīties, kļūdīties. Tu tā īsti septembra pirmajā pusē nespēsi novest iesāktās lietas līdz galam. Esi uzmanīgāks darījumos ar naudu, materiālām vērtībām. Vairāk uzticies saviem līdzcilvēkiem, ņem vērā viņu teikto! Ja darba lietās periods līdz septembra vidum būs saspringts, tad ģimenes dzīvē viss būs kārtībā! Mēneša otrā puse vairāk piemērota profesionālajai jomai. Nav izslēgts, radīsi vairākas vērtīgas idejas, kuras tā vien pamanīsies tapt īstenotas. Panākumos lielu nozīmi spēlēs tavas diplomāta un stratēģa dotības. Zvaigznes iesaka ņemt vērā tev piemītošo intuīciju. Jo īpaši tā var daudz ko pateikt priekšā par topošajiem sadarbības partneriem.

STRĒLNIEKS Tavs galvenais klupšanas akmens šomēnes var izrādīties nespēja valdīt pār sevi. Nav izslēgts, piedzīvosi emocionālos kāpumus un kritumus. Var mainīties attiecības ar radiniekiem, īpaši ar gados jaunākajiem. Mājas atmosfēra dažubrīd var padarīt tevi nomāktu, kā rezultātā, apzināti vai nē, bet gribēsies mainīt apkārtējos apstākļus, dzīvesvietu, pilsētu vai pat valsti. Par ierastiem var kļūt arī bieži pārbraucieni darba darīšanās. Septembris kopumā ir atbilstošs brīdis, lai smeltos jaunas zināšanas, iegūtu jaunus domubiedrus, paplašinātu redzesloku. Kāds zīmes pārstāvis negaidīti var uzsākt romantiskas attiecības ar kolēģi. Doto saikni noteikti pastiprinās kopīgas intereses, dzīves nostāja. Naudas lietām vispiemērotākā būs mēneša izskaņa, kad kļūsi apdomīgāks, divreiz pārliecināsies, ka nepieļauj liktenīgu kļūdu.

MEŽĀZIS Tev vienlīdz svarīgas būs gan darba, gan mājas lietas. Tevi saistīs idejas par kopīgu darbību ar partneriem, spēku apvienošanu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Labvēlīgs mēnesis darbiem, kuru veikšanai nepieciešama precizitāte, pacietība, skrupuloza pieeja. Agrāk aizsāktu līgumu slēgšana, savstarpējo pienākumu nostiprināšana un tamlīdzīgas lietas ir saistītas ar septembra mēnesi. Taču jāņem vērā, ka zvaigznes neatbalsta dienesta pilnvaru pārsniegšanu! Jābūt piesardzīgākam ar dotajiem solījumiem, jāmācās objektīvi novērtēt savas iespējas! Kādam Mežāzim var izdoties veiksmīgi izārstēt kādu hronisku kaiti. Septembra mēnesī vari uzsākt manuālo terapiju, masāžas kursu, dažāda veida attīrīšanās procedūras, elpošanas vingrinājumus, kā arī pakārtot savu dienaskārtību veselīgam dzīvesveidam.

ŪDENSVĪRS Tev septembris var izrādīties ļoti aktīvs, enerģiski piesātināts, taču prasīgs periods, kurā nāksies ne reizi vien pierādīt savu erudīciju, spēju neapjukt saspringtos brīžos. Saasinoties konkurencei, tev vienlaikus jāmāk saglabāt cilvēcīga attieksme pret apkārtējiem. Dzīve dažu Ūdensvīru var visai neiejūtīgi mētāt starp darbu un mājām. Iespējams, saskarsies ar pastiprinātām priekšniecības kaprīzēm un mājinieku iegribām. Par laimi, tavi draugi nāks palīgā, gan ar morālu atbalstu, gan praktisku padomu. Sākoties ar mēneša vidu, spriedze tavā dzīvē pamazām sāks mazināties. Finansiālās lietās būs jūtams uzplaukums, iespējams, pateicoties mantojumam, nekustamajiem īpašumiem. Tavi tēriņi var tikt kontrolēti no mājinieku puses. Nav izslēgts, ka iegādāsies ko paslepus. No ārzemniekiem vari sagaidīt interesantus piedāvājumus, idejas saistībā ar tavām tālākajām izglītošanās iespējām.

ZIVIS Mēnesis var iesākties, ar nelielu nedrošības sajūtu. Iespējams, nebūsi īsti pārliecināts par savām darbaspējām. Centies būt precīzāks, apdomīgāks, veicot savus ikdienas pienākumus. Ja kādam ko apsoli, tad noteikti, turi doto vārdu, citādi nenovēršami sabojāsi savu reputāciju! Pirmā septembra dekāde nav labvēlīga dokumentu, citu svarīgu lietu kārtošanai. Necenties pārāk aizrauties ar kredītsaistībām, jo tās var radīt patiesi nepatīkamu slogu tavai nākotnei. Otrās dekādes sākums var izrādīties nopietns pārbaudījums tavai nervu sistēmai. Apkārt valdošais haoss un nenoteiktība ātri vien var izsist tevi no līdzsvara. Septembra izskaņā stāvoklis uzlabosies. Nav izslēgti daudzsološi komandējumi, jauni biznesa piedāvājumi. Arī mājas dzīvē pamazāk pieaugs saskaņa un stabilitāte.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu