Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Oskarotā» Alīsija Vīkandere gaidāmajā kinolentē filmējusies kaila (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Oskarotā» zviedru aktrise Alīsija Vīkandere (Alicia Vikander) septembrī būs redzama uz lielā ekrāna filmā «Tulpju drudzis» («Tulip Fever»), kas stāsta par notikumiem 17. gadsimta Amsterdamā. Spriežot pēc reklāmas rullīša, aktrise kinolentē kameras priekšā vairākkārt stājusies pilnīgi kaila.

Filma balstās uz Deboras Mohagas romāna motīviem un tās darbība norisinās 17. gadsimta 30. gados, laikā, kad Amsterdamu pārņēmis tulpju sīpolu tirdzniecības drudzis jeb tā sauktā «tulpju mānija».

Romāna centrā ir bijusī mūķene Sofija, kura apprecējusies ar bagāto tirgotāju Korneliusu Sendvurtu. Viņas vīrs nolīgst mākslinieku Janu van Lusu, lai iemūžinātu mīļoto gleznā, taču vēlāk ir spiests nožēlot šo lēmumu.

Kā zināms, Vīkandere pasaules slavu ieguvusi ar filmām «Ex Machina», «The Man from U.N.C.L.E.» («Vīrs no U.N.C.L.E»), «The Danish Girl» («Dāņu meitene») un «Jason Bourne» («Džeisons Borns»). Jau ziņots, ka tieši Vīkandere 2018. gadā gaidāmajā kinolentē «atdzims» kā slavenā kapeņu izlaupītāja Lara Krofta.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu