Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dailes teātra jaunais aktieris sociālajos tīklos rāda pliku dibenu (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/niklavs_/

Dailes teātra aktrises Dārtas Danēvičas draugs, jaunais aktieris Niklāvs Kurpnieks, sociālajā tīklā «Instagram» publiskojis kadru, kurā redzams pilnībā kails.

Foto: instagram.com/niklavs_/

Izskatās, ka fotogrāfija uzņemta kādā publiskā parkā. «Tam, cik labi Tev iet, nav nekāda sakara ar To, cik labs Tu esi,» bildi komentē mākslinieks.

Aizvadītajā sezonā abi spēlēja pāri izrādē «Brutāls un dēls» - par Liama lomu Niklāvs tika nominēts Spēlmaņu nakts balvai «Labākais jaunais aktieris».

Kā zināms, Dailes teātris skolas sākumu 1. septembrī atzīmēs ar izrādēm «Toma Sojera piedzīvojumi» un «Jērādiņa». Savukārt šīs sezonas pirmais jauniestudējums 20. septembrī būs Bulgārijas viesrežisora Aleksandra Morfova traģikomēdija «Svinības».

Jaunajā sezonā Dailes teātra aktieru pulkam pievienojušies jauni aktieri - Anete Krasovska, Ieva Florence un Niklāvs Kurpnieks.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu