Foto: Liepāju pierībina Virgas «Līvifest» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Roka dzīvotspēja Liepājā nevienam nav jāpierāda - šo faktu kārtējo reizi apliecināja Ainara Virgas un viņa komandas rīkotais «Līvifest 2017», kas augusta pēdējā nedēļas nogalē risinājās koncertestrādē «Pūt, vējiņi!»

Laika gaita nespēj ietekmēt paliekošas vērtības, un to parāda »«Līvu» dziesmu svētki». Diriģenta Jēkaba Ozoliņa vadītie Liepājas koru dziedātāji kopā ar solistiem – Fēliksu Ķiģeli, Mārci Judzi, Virgu un citiem – izpildīja «Līvu» dziesmas, kas jau sen ir kļuvušas par gandrīz katra liepājnieka un Liepājas skartā asinsrites daļu.

Vakara koncerts ar grupu «Melnā princese», «Ryga», «Wild Detroit Gang», «Colt», «Dzelzs vilks» piedalīšanos lika «Pūtvējiņiem» pulsēt un skatītājiem – skaidri apzināties, ka, citējot Jāni Drēģeri, «rokenrols, draugi, nemirs nekad». Un, kā jau pienākas, «Līvifest» galvenie varoņi – grupa «Līvi&Buks» kopā ar līviem Igo un Tomasu Kleinu –šīs vasaras Liepājas pēdējo rokpasākumu noslēdza ar kārtīgu «bliezienu» un apsolījumu, ka viss turpinās.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu