Iespējams, līdz šim dīvainākais pašmāju mūzikas videoklips (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

«Dirty Deal Audio» organizēto «Treniņu trešdienu» ietvaros tapusī grupa «22:22» sadarbībā ar video mākslinieci Sandiju Trautmani piedāvā noskatīties video dziesmai «Lava».

Tās teksts lielākoties sastāv no viegli modificētiem Delfi.lv pikantāko izklaides ziņu virsrakstiem. Reperis ansis ir parūpējies par producēšanu, Anete Stuce - par vokālu, un Viesturs Melders - par ģitāru un dziesmas kodolu.

«Lūk, vēl viena dziesma, kas apcer cilvēka ārišķības, ķermeņus, kurus, šķiet, komercdarbība nekad nebeigs apcerēt, līdzīgi kā visu materiālo un nopērkamo.

Šajā laikmetā nevēršot savu fokusu uz lietām, kuras katram tiešām ir svarīgas, bet plūstot pa interneta piedāvātajām izklaides iespējām, tā vien šķiet, ka var sanākt, kā dziesmas klipā attēlotajā. Uzmanības laikmetā daudzie ekrāni mums apkārt, izkaisot mūsu uzmanību, mūs degradē.

Dzīvojam it kā vēl vienu – virtuālu – dzīvi, kas nu jau ir svarīgāka par realitāti. Dibeni un krūtis kļūst lielākas, zobi baltāki, «foloveru» skaits aug, bet tikmēr prāti paliek trulāki, sarunas – tukšākas un dzīve – mākslīgāka,» tā dziesmu komentē paši mākslinieki.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu