Pusaudzis Brazīlijā nodur klasesbiedreni, jo viņam patikusi «ideja nogalināt» (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: daniel spils, CC BY-SA 2.0

Kāds 13 gadus vecs zēns Brazīlijā nodūris savu 14 gadus veco klasesbiedreni, jo viņš vēlējies zināt, kā ir nogalināt, vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Zēns savu upuri labi pazinis – abi bērni dzīvojuši vienā mājā Pernambuku štata pilsētā Gojanjā, Brazīlijas ziemeļaustrumu daļā.

Pusaudzis meitenei uzbrucis viņu mājas liftā. Viņš meiteni sitis un arī vairākas reizes sadūris viņu ar nazi.

Pēc uzbrukuma zēns devies uz skolu, kur viņš noziegumā atzinies vienam no skolotājiem. Viņš skolotājam atdevis arī asiņaino nazi.

Zēnu aizturējusi policija.

Viņš policistiem stāstījis, ka viņš uzbrukumu rūpīgi plānojis, jo viņam patikusi ideja kādu nogalināt un viņš gribējis zināt, kāda ir sajūta atņemot citam cilvēkam dzīvību.

Zēns arī atklājis, ka viņš sākotnēji plānojis nogalināt vēl vairākas klasesbiedrenes un kļūt par sērijveida slepkavu, tomēr pēc pirmās slepkavības viņš nobijies un nolēmis atzīties nodarītajā.

Kriminālatbildība Brazīlijā iestājas no 18 gadu vecuma, tomēr, saskaņā ar 2015. gadā pieņemtu likumu, par vardarbīgiem noziegumiem pie kriminālatbildības var saukt arī nepilngadīgos.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu