Tā izklausās seriāla «UgunsGrēks» pēcteča «Svešā seja» tituldziesma (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 19. maijā, ar dubultkāzām noslēdzās skatītāju iecienītais seriāls «UgunsGrēks». Seriāls 17 sezonu laikā piedzīvojis vairāk nekā 1200 sēriju un tajā filmējušies teju 200 aktieri. Tagad tā vietā būs redzams jauns pašmāju seriāls «Svešā seja», kura tituldziesmu «Atbalss» izpilda grupa «Musiqq».

Kā jau ziņots, kanāls «TV3» rudenī, sekojot līdzi skatītāju interesēm, jau daudzu sezonu garumā papildus iecienītajiem raidījumiem, seriāliem un šoviem, piedāvās arī kādu īpašu un gaidītu jaunumu, un šajā rudenī tas būs «Svešā seja». Jau izlasot nosaukumu var nojaust, ka stāsts nebūs tikai par mīlas līkločiem. Attiecības mīlas frontē vienmēr būs priekšplānā, bet fonā – kriminālu notikumu pavērsieni, un darbība risināsies dažādās vidēs, no kurām, viena ir privātā klīnika.

Svešās sejas veidotāji ir pieredzes bagātā «UgunsGrēka», «Ēnu spēļu» un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa. Visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādā bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji turpinātu ierasto vakara rituālu – katru darbadienas vakaru sekot līdzi pašmāju seriāla kaislībām un piedzīvojumiem.

Seriāls «Svešā seja» kanālā «TV3» no 18. septembra būs redzams katru darba dienu plkst. 20.20.

Kā zināms, pēdējā seriāla «UgunsGrēks» tituldziesma bija mūziķa Dona veikums ar nosaukumu «Tepat».

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu